Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Firma accurato administreaza asociatii de proprietari precum Privilegio, Urban Residence sau arte by HVA

Asiguram toate serviciile necesare pentru confortul si siguranta locatarilor si lucram cu acuratete si cand nu ne vede nimeni.

Administrare financiara la distanta incepand de la 3,8 Lei de apartament si luna.

Suntem parteneri cu Universitatea Transilvania din Brasov. Scopul parteneriatului este de a identifica posibilitati de a utiliza energii regenerabile si de a optimiza consumul energetic la ansmbluri rezidentiale.

Competent. De incredere. Modern.

Suntem autorizati de catre Primaria Brasov si dispunem de asigurare de raspundere civila si de o bonitate excelenta.

7 motive bune pentru accurato

  1. Transmitem intretinerea pe email si pe avizier online

  2. Folosim BlocManager pentru calculul cotelor de contributie

  3. Asiguram un mod de lucru transparent

  4. Puteti face plata cu cardul, prin PayPoint, SelfPay sau direct in cont

  5. Oferim solutii personalizate pe nevoile asociatilor

  6. Promitem stabilitate si continuitate

  7. Colaboram cu meseriasi atent selectati

Cum gasesc administrtorul potrivit pentru asociatia de proprietari?

Testimoniale clienti

"Asociatia noastra este una noua si la inceput am avut un tip de administrare clasica, pe hartie si caiete. Dupa doar 2 ani am simtit nevoia unei schimbari si Accurato ne-a oferit exact serviciile care ne lipseau: platforma online, notificari pe mail, transparenta in privinta costurilor, diversificarea mijloacelor de plata. Fiecare proprietar are access in timp real la toate informatiile de care are nevoie din confortul casei lui sau din vacanta iar vizitele la casierie s-au redus semnificativ. Si un alt mare beneficiu este ca avem un cost per ansamblu mai mic fata de modelul precedent de administrare. Pentru servicii de calitate la un pret mai mult decat competitiv recomand Accurato oricui doreste o solutie moderna si eficienta pentru administrarea asociatiei de proprietari."

Mihai V. - Presedinte Urban Residence


"Colaborarea noastra cu Accurato este una pe termen lung, o firma de administrare ce se detașează net superior fata de alte firme similare bazandu-se pe profesionalism, promptitudine, transparenta si "update" la legislația în domeniu. Recomand!"

https://e-talenta.me/silvian-duica - Presedinte Asociatie


"Va multumim pentru seriozitatea demonstrata in perioada de colaborare si, speram si pe viitor intr-o comunicare eficienta, pentru bunul mers al colaborarii dintre firma pe care cu cinste o reprezentati si Asociatia de Proprietari Suburbiu'97 Brasov."

Vasile G. - Presedinte Asociatie

Asociatie de proprietari bloc, Asociatii de proprietari Brasov, Administrator asociatie de proprietari, Legea asociatiei de proprietari, Administrare asociatii de proprietari, Administrare imobile, Administrare condominii, Administrator bloc Brasov, Firma administrare imobile, Firma administrare blocuri, Kronstadt, Administrare asociatie de proprietar