Acces avizier digital: www.e-bloc.ro si aplicația mobila e-bloc.ro

Pentru acces la avizierul digital și nota de plată pe e-mail va rugăm sa ne trimiteți adresa dumneavoastră de email și o copie a actului de unde reiese proprietarul. (Carte identitate, contract cumpărare, extras CF, etc) accurato.bv@gmail.comMetode de plata a întreținerii:

In contul bancar al asociației de proprietari specificând apartamentul, blocul si scara. (comision in funcție de banca proprie)

Plata cu cardul prin www.e-bloc.ro si Pago (comision 0,99%)

PayPoint (comision 1,79L), Selfpay (comision 2,4L) sau Qiwi (comision 2,4L)

Transmitere număr locatari:

Pe situl www.e-bloc.ro la rubrica Home dați clic pe număr curent de persoane si actualizați numărul de persoane.

Aveți si posibilitatea sa completați si semnați declarația si s-o trimiteți pe WhatsApp sau email.

Legea 196/2018 Art. 30 alin.1&2 Proprietarii au obligația ca in termen de 10 zile sa notifice modificările apărute la numărul de locatari care locuiesc mai mult de 15 zile in apartament Legea 196/2018 Art. 82 alin. 5

Transmitere indecși contoare:

Puteți transmite indecșii contoarelor până în data de 3 a lunii la www.e-bloc.ro la secțiunea contoare, pe aplicația mobila sau prin declarație completată si semnata prin email sau in cutia poștală.

Cartea imobilului:

Pentru cartea imobilului va rugam sa transmiteți pe email sau WhatsApp copie după prima si ultima pagina a documentului de dobândire a imobilului (contract de cumpărare, donație, succesiune, etc) si a cârtii de identitate.

Cartea imobilului trebuie întreținută de fiecare asociație de proprietari. OUG 97/2005 Art. 38, alin. 2

Adeverința vânzare apartament la notar:

Pentru vânzarea apartamentului aveți nevoie de o adeverința din partea asociației care atesta ca nu sunt datorii. Aceasta o prezentați notarului. Adeverința este valabila o luna si este bine s-o solicitați din timp.

Dorim sa îmbunătățim continuu experiența dumneavoastră:

Scrieți-ne ce servicii suplimentare doriți sau cum putem sa le îmbunătățim pe cele existente. accurato.bv@gmail.com sau completați un chestionar